ALAN PERKO: ‘Čast mi je što sam postao najmlađi svjetski prvak u povijesti sportskog ribolova’

Nakon povrtaka sa 66. Svjetskog prvenstva u ribolovu u Novom Sadu prenosimo dojmove svjetskog prvaka Alana Perka iz Lopatinca.

Alan Perko ima 24  godine, dolazi iz Lopatinca i član je ŠRD TSH Čakovec. O svom velikom uspjehu i naslovu svjetskog prvaka Alan nam je rekao:

‘Velika mi je čast biti prvi hrvatski osvajač neke od medalja i to odmah zlatne u seniorskoj konkurenciji na 66. Svjetskom prvenstvu u Novom Sadu u Srbiji. Također mi je još veća čast zbog toga što sam ujedno postao i najmlađi svjetski prvak u povijesti sportskog ribolova. To je do sad bio Talijan Falsini koji je kod osvojenog zlata imao 25 godina.

Smatram da još ni sam nisam svjetsan svega toga vezanog uz osvajanje titutule. Također bih se htio zahvaliti i ostalim članovima ekipe koja je u konačnici osvojila 7. mjesto u konkurenciji od 32 zemlje. Osim ekipe također bi se htio zahvaliti i načelniku općnike Sveti Juraj na Bregu, Tvornici stočne hrane iz Čakovca te Hrvatsko športsko ribolovnom savezu.’

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content