Dani humora: U Malom Mihaljevcu znaju da je smijeh najbolji lijek!

Udruga žena Mali Mihaljevec uz pomoć Udruge mladih, Nogometnog kluba i Dobrovoljnog vatrogasnog društva i ove je godine u svom mjestu organizirala Dane humora. Zabavna manifestacija ispunila je dvoranu društvenog doma do posljednjeg mjesta u sva tri dana održavanja, a Malomihaljevčani i stanovnici okolnih mjesta imali su prilike uživati u pregršt sadržaja. Najmlađi su se okušali u ulozi karikaturista i manekena na već tradicionalnim radionicama i dječjoj modnoj reviji, a kako to rade pravi znalci pokazao je karikaturist Ivan Sabolić koji je priredio desetu u nizu izložbu karikatura u društvenom domu u Malom Mihaljevcu u organizaciji Damira Novaka.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se tamburaši, pjevači i plesači Kulturno-umjetničkog društva Zasadbreg, a neizostavna je bila i lutkarska predstava Umišljena mišica dramske skupine Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. Smijeh do suza i ogroman pljesak publike zaslužile su i članice Društva žena Gornji Kraljevec za humorističnu predstavu Krivi broj, a publiku su oduševile i Krtice,predstava u izvedbi Kerekesh teatra.

preneseno s: www.medjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content