POZIV NA SUDJELOVANJE U GASTRO NATJECANJU FRKANOVSKI TAJERČEK I NA FRKANOVSKI SEJAM

Frkanovski „Tajerček“ je kulinarsko natjecanje u pripremanju tradicionalnih domaćih jela podijeljen i ove godine u dvije kategorije.

Prva kategorija je slobodna kuhinja sa jelima poput kotlovine, bograča, raznih gulaša, grill-a, peke, ribljih jela i slično. Druga je kategorija tzv. mamičina kuhinja u kojoj se pripremaju tradicionalna Međimurska jela.

Broj članova ekipe je neograničen, s time da svaka ekipa mora imati glavnog kuhara.

Organizator svakoj natjecateljskoj ekipi osigurava  poklon bonove od sponzora u ukupnoj vrijednosti od 150 kn. Natjecatelji mogu dodati namirnice u vlastitiom aranžmanu koje su im potrebne te su dužni osigurati  svu potrebnu opremu za kuhanje (pribor za kuharnje, plin, drva i sl.)

Pripremljena jela će se degustirati od strane publike sa Frkanovskim tajerčekom i od strane stručnog žirijia.

Početak kuhanja će biti u 14 sati. A u 17:30 treba biti servirani ogledni tanjur za stručni žiri. Stručni žiri će pratiti i pripremanje jela kao i samo mjesto kuhanja. Za najbolju ekipu proglašenu od žirija ali i od publike u obje kategorije osigurane su nagrade. Podjela nagrada je u 20 sati.

Odgovori na dodatna pitanja o uvjetima i pravilima mogu se dobiti na e-mail udruge: udruga.frkanovcani@gmail.com ili na broj telefona 099/592 99 39 (ŽELJKO MEDVED, predsjednik Udruge). Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu.

PRIJAVNICA-frkanovski-tajerček-2018.

A Za sve OPG-eve ili druge subjekte koji žele prezentirati svoje proizvode nudimo Vam tu mogućnost i pozivamo Vas da sudjelujete u Frkanovskom Sejmu. Uvjeti izlaganja i prijavnica u nastvaku.

prijavnica-izlagači-2018



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content