NK Zasadbreg ’77 organizira tradicionalni Memorijalni nogometni turnir ‘Siniša Patafta’ uz vol na ražnju

U subotu, 21. srpnja od ranih jutarnjih sati počet će se pripremati vol na ražnju kojeg će biti moguće isprobati od 13 sati na nogometnom igralištu NK Zasadbreg, dok će od 14 sati početi sportski dio programa – druženje uz nogomet

NK Zasadbreg ’77 već tradicionalno 17 godina organizira Memorijalni nogometni turnir ‘Siniša Patafta’ u spomen na prerano preminulog igrača tog kluba.

Ovogodišnje slavlje odvijat će se u dva dana. U subotu, 21. srpnja od ranih jutarnjih sati počet će se pripremati vol na ražnju kojeg će biti moguće isprobati od 13 sati na nogometnom igralištu NK Zasadbreg, dok će od 14 sati početi sportski dio programa – druženje uz nogomet. Na turniru će biti 4 ekipe – NK Mali Mihaljevec, NK ‘Hajduk’ Brezje, NK ‘Omladinac’ Mačkovec te domaćini NK Zasadbreg ’77. U nedjelju, 22. srpnja od 16 sati odigrat će se utakmice za treće i prvo mjesto.

– Dođite i odlično se provedite na igralištu NK Zasadbreg gdje vas očekuje ugodno sportsko popodne, odlična hrana (vol na ražnju, roštilj), dobra zabava pod velikim šatorom uz TS Taubeki, raznolika ponuda pića te vrijedna tombola, poručuju organizatori.

 aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content