OBAVIJEST o sakupljanju i zbrinjavanju električnog i elektroničkog otpada i otpadnih guma

 

Mjesto sakupljanja: Ispred Doma kulture Jurice Muraia, Pleškovec 25
Vrijeme sakupljanja: Ponedjeljak, 19.03.2018. od 8.00 do 19.00 sati
Otpad se sakuplja: Iz naselja Brezje, Dragoslavec, Frkanovec, Lopatinec, Mali Mihaljevec, Okrugli Vrh, Pleškovec, Vučetinec i Zasadbreg

U EEO spadaju: veliki i mali kućanski uređaji, oprema informatičke tehnike (IT) i oprema za telekomunikacije, oprema široke potrošnje, rasvjetna oprema, električni i elektronički aparati (osim velikih nepokretnih industrijskih alata), igračke, oprema za razonodu i sportska oprema, medicinski uređaji (osim inplantiranih uređaja) i drugi EEO. Jednostavno rečeno „Sve što je na struju“, a preuzima ga ovlašteni koncesionar „DUMA ELEKTRONIKA-EE EKO TIM“, Varaždin.

U OG spadaju: sve vrste unutarnjih i vanjskih guma; od bicikla, motorkotača, osobnih motornih vozila, kamiona, poljoprivrednih strojeva i ostalih radnih strojeva, itd. Ne preuzimaju se trake radnih strojeva. Daljnje zbrinjavanje OG će izvršiti ovlašteni koncesionar MULL – TRANS D.O.O., iz Oroslavlja.

EEO i OG se preuzima besplatno.

„Mislite globalno, djelujte lokalno“ – Za kvalitetnu zaštitu okoliša Općine Sveti Juraj na Bregu odgovorni smo svi, zato doprinesimo pojedinačno i pridružimo se ovoj akciji.

                                                                     KOMUNALNI REDAR:

                                                     Vid Marčec, ing.polj., spec.zaštite okoliša 

Scroll to Top Skip to content