Forestland proglašen najboljim EDM festivalom u Hrvatskoj!

Međimurski festival elektronske dance glazbe Forestland iz Brezja najbolji je festival u Hrvatskoj, prema Klubskoj sceni, dugogodišnjem glazbenom portalu. U zagrebačkom Kinu Forum (SC Stjepan Radić) po prvi put u Hrvatskoj izabrano je 47 ‘Ambasadora’ elektroničke glazbe, a među njima i Međimuraca.

Svečanu dodjelu otvorio je osnivač projekta Goran Tomašević, a potom se u ime Grada Zagreba obratio Petar Latinčić iz Ureda za kulturu, sport i obrazovanje te u ime Ministarstva kulture RH, te Anera Stopfer, voditeljica službe za kulturne i kreativne industrije.

– Forestland je poseban za nas, već četiri godine, nas nekoliko organizira samostalno ovaj festival, bez pomoći velikih promotora, agencija, sve što smo napravili, napravili smo sami, s prijateljima i kolegama. Imamo najzeleniji hrvatski festival, usred šume, kroz prostor festivala žubori potok, nešto dalje je i jezero, a sve to objedinili smo s vrhunskom glazbom, svjetskim umjetnicima i višednevnom zabavom, kaže nam glasnogovornik festivala Krešimir Biškup.

Nagradu ‘Najbolji hrvatski EDM festival za 2016.’ u utorak su preuzeli organizatori Forestland festivala Boris Novak, Nikola Horvat i Ivan Barlek u Zagrebu.

– Ova nagrada nam je najveće priznanje koje možemo dobiti. Puno nam znači i iznimno je motivirajuće dobiti ovako priznanje uoči jubilarnog 5. festivala, složio se gotovo u glas ovaj organizatorski trojac.

Forestland festival ulazi u svoju 5. godinu postojanja, prvi jubilej biti će poseban. Ova, još jedna nagrada u nizu najzelenijeg hrvatskog festivala, kako mu tepaju Međimurci, iznimno je velika stvar.

Ekipa koja stoji iza Forestlanda za 2017. najavljuje nove umjetnike, više aktivnosti, povratak legendarnog #Forestroom stagea, ali i nekih velikih imena, koja će učiniti ovaj festival nezaboravnim.

Festival odiše prijateljskom atmosferom, želimo napraviti da svi koji dolaze, od posjetitelja do DJ-a i zvijezda se na Forestlandu osjećaju kao kod kuće. Svi smo iznimno pozitivni i nadamo se da će festival imati još mnogo jubileja.

– Pripremamo nekoliko iznenađenja, bukiramo i pripremamo festival od kolovoza. Kako završi jedan Forestland tako kreću pripreme za sljedeći. No, naravno, prvo sve pozivamo na veliki Xmas Forestland party u Metalcu, a nakon toga kreće i early bird prezentacija ulaznica za 2017. godinu, najavio je resident Forestlanda i booking agent za DJ-e Saša Mikac.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content