13. Međimurski turnir rekreativaca u beli

Dana 19. studenog 2016. godine u prostorijama Doma mladeži u Lopatincu u organizaciji Međimurskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ i Udruge sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu održan je tradicionalni „13. Međimurski turnir rekreativaca u beli“. S obzirom da je Udruga „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu imala pobjednike na prošlogodišnjem turniru održanom u Svetoj Mariji, ove je godine bila domaćin turnira. Sve nazočne počastila je jelom i finim kolačima.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 25 parova iz Udruga sportske rekreacije iz cijelog Međimurja. Sistem natjecanja bio je kup na ispadanje. U ravnopravnoj igri pobjednička ekipa je bila ekipa iz Pribislavca, drugoplasirana ekipa je bila ekipa iz Svete Marije, a treće mjesto osvojila je također ekipa iz Pribislavca.

Ove godine domaćine karta nije išla, ali oni nisu tužni zbog toga. Turnir su iskoristili za druženje, dobru zabavu i nova poznanstva što je ujedno i osnovni cilj turnira.

Suci na turniru bili su Marijan Vugrinčić i Branko Polanec.

Branko Polanec



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content