Lijepom našom u Svetom Jurju na Bregu

Ekipa emisije Lijepom našom pod vodstvom Branka Uvodića 17.3.2016. posjetila je Općinu Sveti Juraj na Bregu, pregledala lokaciju snimanja i dogovorila potrebne uvjete za održavanje manifestacije. U srijedu 20. travnja 2016. povodom Dana općine Sveti Juraj na Bregu u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Pleškovcu, održat će se snimanje serijala „Lijepom našom“.

Scenaristički i režijski, emisija je zamišljena kao show najpoznatijih zvijezda hrvatskoga glazbenoga ozračja, kada je u pitanju hrvatska narodna i zabavna glazba, ali i najboljih kulturno – umjetničkih društava, klapa i vokalnih skupina, tamburaških i narodnih sastava s područja u kojem se snimanje održava.

Osim glazbenog dijela emisije,tijekom emisije se kroz razne rubrike obrađuju područja kulturne materijalne i nematerijalne baštine toga područja, turizma i zanimljivosti, starih zanata, gastronomije, enologije, običaja, tradicijskog ruha i slično.

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content