Potpisan ugovor o izgradnji kanalizacije u dijelu naselja Zasadbreg i dijelu naselja Strahoninec

U utorak 15. ožujka 2016. godine u prostorijama “Međimurskih voda” d.o.o. upriličeno je potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi za „SUSTAV ODVODNJE I PROČIŠĆAVANJA OTPADNIH VODA AGLOMERACIJE ČAKOVEC – GRAĐENJE VODNIH GRAĐEVINA NA PODRUČJU AGLOMERACIJE ČAKOVEC – II. FAZA“ u okviru Projekta „GRAĐENJE VODNIH GRAĐEVINA NA PODRUČJU AGLOMERACIJE ČAKOVEC“ vrijednog 8.187.933,24 kuna koji Europska unija sufinancira iz Kohezijskog fonda sa 68 %, Hrvatske vode 22 % i jedinice lokalne samouprave sa 10 %.

Ugovorom su obuhvaćeni radovi na dijelu aglomeracije Čakovec u naseljima Zasadbreg (dio Zasadbrega koji pripada aglomeraciji Čakovec) i završetak izgradnje kanalizacije u Strahonincu. Ukupno će se u naselju Zasadbreg izvoditi 7.560 m gravitacijske kanalizacijske mreže sa kućnim priključcima, 1.194 m tlačne kanalizacijske mreže i dvije precrpne stanice, ugovorene vrijednosti 7.920.079,24 kuna. Nakon završetka radova na kanalizaciji u potpunosti će se rekonstruirati sve nerazvrstane ceste (zamjena tampona i asfaltiranje ceste u cijeloj širini). U naselju Strahoninec izvodit će se 250 m kanalizacijske mreže sa kućnim priključcima, ugovorene vrijednosti 267.854,00 kuna.

Radovi će započeti 1. travnja, a završetak ugovorenih radova predviđen je do 31. prosinca 2016. godine.

U otvorenom postupku javne nabave koji su Međimurske vode d.o.o. pokrenule u siječnju 2016. godine kao najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke TIGRA d.o.o. Zagreb.

Ugovore su potpisali direktor Međimurskih voda d.o.o. Vladimir Topolnjak i direktor Tigre d.o.o. Milan Penava. Potpisivanju su nazočili načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, voditelj Sektora upravljanja projektima Dario Ban i voditelj Odjela nabave Željko Bedić.

preneseno s: www.medjimurske-vode.hr


aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content