Ženska B ekipa DVD Mali Mihaljevec vratila se iz Njemačke s peharom za 1. mjesto

U ime Hrvatske vatrogasne zajednice kao pobjednici KUP natjecanja HVZ-a za 2014. god. Dobrovoljno vatrogasno društvo Mali Mihaljevec sa žeskom „B“ ekipom nastupili su 11. srpnja 2015. godine na međunarodnom vatrogasnom natjecanju Njemačke pokrajine Rheinland – Pfalz u Ruppach – Goldhausenu.

Ekipa je imala 3 nastupa. Prvi nastup i štafetna utrka s preprekama (greda i tunel) bodovao se za značku pokrajine Saarland u kategoriji bronce. Drugi nastup i štafetna utrka s preprekama, bodovao se za značku pokrajine Rheinland – Pfalz u kategoriji bronce, dok se treći nastup bodovao za vatrogasnu značku Njemačke vatrogasne zajednice ali sa štafetnom utrkom bez prepreka također u konkurenciji bronce.

Vježbe su se izvodile prema pravilniku Međunarodnog tradicionalnog vatrogasnog natjecanja CTIF u najnovijem izdanju. Ekipa je osvojila sve tri značke za koje se natjecala. Značke su primile sve članice ekipe s dokumentima prava nošenja istih, pehar za 1. mjesto i spomen plaketu za najudaljeniju ekipu (udaljenost Mali Mihaljevec – Ruppach-Goldhausen iznosi 1000 km).

Uz organizatore koje je vodio Alexander Bauch, vodstvo natjecanja i čelnih osoba njemačkih vatrogasaca na proglašenju rezultata i podjeli pehara i priznanja te podršci natjecanja samo za ovu priliku helikopterom se spustio gosp. Roger Lewentz, ministar unutarnjih poslova u vladi Republike Njemačke. Valja napomenuti da za svaki nastup ekipa uplaćuje startninu od 60 do 90 eura.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content