Vučetinec pobjedom otvorio SRC Rogoznicu

Nogometni klub Vučetinec je nakon pet godina rada na Sportsko – rekreacijskom centru Rogoznica odigrao prvi službeni susret. U povijesnom susretu za Vučetinec domaćin je u kupu pobijedio Sokola iz Vratišinca 5:3 s hat – trickom Gorana Kamenara i po jednim golom Marina Kelnera i Vjerana Leveca.

Iako je Vučetinec prošle godine igrao najniži rang međimurskog nogometa, a Sokol ispao iz prvoligaškog društva, domaći su dečki već na poluvremenu imali kapitalnu prednost od 4:1 što su znali očuvati u nastavku.

U nedjelju Vučetinec igra novi domaći kup susret kada na svom terenu ugošćuju ČSK Čehovec. Uspiju li proći i njih tada bi u šesnaestini finala igrali protiv Šenkovca kao nositelja. No u Vučetincu idu utakmicu po utakmicu i na svom terenu, unatoč nezgodnom protivniku i teškom susretu, žele novu pobjedu.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content