Sloga Čakovec i Termoinst-MT najbolji u Svetom Jurju na Bregu

U Svetom Jurju na Bregu je tijekom vikenda odigran malonogometni turnir u organizaciji tamošnje nogometne škole. Subotnje rezultate smo donijeli, a u nedjelju su igrali nogometaši u kategorijama U-10 i U-15.

U kategoriji U-10 bilo je 8 ekipa. U finalu je NŠ Sloga II porazila NK Omladinac Novo Selo Rok 3:0. U susretu za 3. mjesto NK Sokol Vratišinec bio je bolji od NŠ Sloga I 4:0.

U kategoriji U-15 bilo je 10 ekipa. U susretu za 3. mjesto ŠN Sveti Martin pobijedila je NŠ Slogu Čakovec 6:0. U finalnom ogledu Termoinst-MT Mursko Središće bio je bolji od domaćina NŠ Sveti Juraj na Bregu 6:1.

U tijeku je i izrada web stranice Nogometne škole Sveti Juraj na Bregu. Iz NŠ Sveti Juraj na Bregu zahvaljuju Općini Sveti Juraj na Bregu, OŠ Sveti Juraj na Bregu, svim klubovima koji su se odazvali na turnir, roditeljima na pomoći i svim koji su na bilo koji način pripomogli u organizaciji prvog turnira u novoj školskoj sportskoj dvorani u Pleškovcu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content