Ivana Posavec namučila sedmaše

Sekcija sportskih novinara Međimurja uvela je novu aktivnost „Sportski novinari u školama“ s namjerom da se u suradnji sa školama organiziraju drugačiji satovi tjelesne i zdravstvene kulture od uobičajenih ili da se u školu dovedu sportaši koji će motivirati i potaknuti učenike na bavljenje sportom.

Tako je u dogovoru predsjednika Sekcije i učitelja matematike naše škole Željka Kraljića i učitelja TZK Krešimira Šenjija našu školu posjetila Ivana Posavec. Ona je učenicima sedmih razreda održala sat tjelesne i zdravstvene kulture koji je bio zanimljiv i dinamičan. Unatoč teškoćama i naporu učenici su bili maksimalno motivirani odraditi sve vježbe, a Ivana ih je svojom živošću poticala da ustraju do kraja. Kao zahvalu na kraju sata učenici su Ivani u suradnji s Općinom Sveti Juraj na Bregu poklonili knjigu Srećka Pospišila „Pozdrav iz Međimurja“ sa željom da još koji puta ponove ovakvo aktivno druženje u školi.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content