Veterani Hajduka posjetili Grad Heroj

Veterani Nogometnog kluba Hajduk Brezje organizirali su u subotu izlet u Slavoniju. Nakon prošlih izleta u kojima su posjetili Ljubljanu, Klagenfurt i Šišan na red su došli Đakovo, Osijek, Vukovar i Ilok.

Nogometaši su okupili 45 putnika koji su se puni dojmova vratili svojim kućama. Do kraja godine Brezovčani imaju još nekoliko zadataka. U ponedjeljak 27. listopada u 14:30 sati u zaostalom susretu dočekuju susjednu Slobodu Slakovec. Za 22./23. studeni se dogovara da bi u Brezje stigli veterani iz Šišana iz Istre. Tjedan dana nakon toga 29. studenog organizira se Bijela noć Hajduka iz Brezja gdje će veterani sigurno opet biti među vođama fešte.

Očekuje se i početak malonogometnih treninga u dvorani u Svetom Jurju na Bregu tako da aktivnosti veterana iz Brezja ne nedostaje. Kako je bilo na izletu po Slavoniji pogledajte u fotogaleriji u nastavku.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content