SK Zelenbor: Nova oprema za Karla Vrančića

Proteklog vikenda u prostorijama Streljačkog kluba „Zelenbor“ Brezje obavljena je primopredaja nove, najkvalitetnije streljačke opreme za trenutno najboljeg međimurskog strijelca, Karla Vrančića. Opremu je nabavila uspješna međimurska tvrtka „Te-Pro“ iz Vrhovljana (Sveti Martin na Muri), a opremu je uručio direktor tvrtke, gosp. Zlatko Rajf.

Streljački klub „Zelenbor“ zahvalio je na donaciji i upoznao gosp. Rajfa s rezultatima i planovima kluba, a posebno Karla Vrančića. Karlo je u minuloj sezoni kvalitetnim rezultatima izborio svoj prvi nastup u hrvatskoj reprezentaciji i ovih je dana krenuo sa bazičnim pripremama za novu sezonu. Cilj sezone je nastup na europskom prvenstvu koje će se u ožujku 2015. održati u Nizozemskoj.

Direktor „Te-Proma“ istaknuo je da poznavajući Karla (inženjer u tvrtki Te-Pro) vjeruje u daljnji napredak rezultata, a time i osvajanje novih medalja sa državnih i međunarodnih natjecanja. S novom opremom vrijednom 14 tisuća kuna, novi ciljevi trebali bi biti lakše ostvarivi.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content