Skupština Udruge „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu

Udruga „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu održala je redovnu godišnju skupštinu 17. siječnja 2014. godine u društvenom domu Jurice Muraia u Pleškovcu.
Ova je skupština ujedno bila i izborna. Na skupštini je dosadašnja predsjednica Daniela Škrobar predala detaljno izvješće o radu i svim aktivnostima u 2013. godini. Udruga je organizirala rekreacijska druženja svih članova i simpatizera, organizirani su izleti i sudjelovanja na različitim rekreativnim i sportskim manifestacijama, redovito se organizira rekreacija za žene, sudjeluje se u utrkama i kros ligama, fašničkim povorkama, također je redoviti odaziv u humanitarne svrhe. Predstavljeno je i financijsko izvješće te je utvrđeno da je udruga s obzirom na raspoloživa sredstva poslovala uspješno te je godinu završila u pozitivi.
Na skupštini izabrano je novo rukovodstvo udruge i novi predsjednik gospodin Branko Polanec. Novoizabrani je predsjednik zahvalio dosadašnjoj vrlo uspješnoj predsjednici na iznimnom trudu i zalaganju u osmogodišnjem radu, te iznio plan rada i aktivnosti udruge za 2014. godinu.
Skupštini su prisustvovali mnogobrojni gosti predstavnici srodnih udruga i društava, članovi udruge, predstavnici općine, župe i županije. Članove i goste ugodno je iznenadio i odaziv i dolazak župana gospodina Matije Posavca koji je svim članovima i novom vodstvu društva zaželio puno uspjeha u budućem radu.
Skupština je završila ugodnim druženjem i prigodnim domjenkom svih prisutnih uz obećanje da će 2014. godina biti bogata sportskim i rekreativnim aktivnostima, te na taj način doprinositi unapređenju rekreacije na nivou općine, županije pa i šire.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content