Djevojke iz Vučetinca u finalu show-a HRT-a “Do posljednjeg zbora”

Na audiciji na koju su bili pozvani svi amaterski zborovi u Hrvatskoj žiri, u sastavu Vladimir Kranjčević, Sanja Doležal i Dražen Siriščević, odabrao je 15 zborova. Među njima su i dva zbora iz Međimurja: Josip Vrhovski iz Nedelišća kojeg vodi Branimir Magdalenić, prof. i Gimnazija Josipa Slavenskog iz Čakovca pod vodstvom profesora Damira Rodigera.

U trima kvalifikacijskim emisijama od 15 zborova žiri je odabrao njih 6 koji su nastavili natjecanje. U prvoj emisiji svojim odličnim i kvalitetnim vokalnim sposobnostima Zbor Gimnazije Josipa Slavenskog izabran je da bude među najboljima.

Tako je zbor čakovečke Gimnazije izborio mjesto među pet najboljih, a u kojemu su i djevojke iz Vučetinca: Mia Tomašić i Patricija Toma.

O pobjednicima su u završnoj emisiji odlučivali samo glasovi gledatelja. Ove se godine gledateljstvo odlučilo u korist zbora iz Poreča. Zbor Gimnazije Josipa Slavenskog osvojio je drugo mjesto.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content