Otvoren dograđeni dio vrtića u Brezju

Dječji vrtić Žibeki u Brezju dograđen je s novih 130 metara kvadratnih, od čega je 100 kvadrata zatvorenog prostora. Vrijednost dogradnje iznosi oko 700.000,00 kuna, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo 435.000,00 kuna.
Ovo proširenje vrtića znači i povećanje kapaciteta djece s 50 na 80, smanjen broj djece na listi čekanja za vrtić te zapošljavanje dvije djelatnice, odgojiteljice i kuharice. Opremljena je vlastita kuhinja uređena prema HACCP standardima. Radove su izvodili domaći izvođači kao i nadzor.

Otvorenju su prisustvovali uzvanici Verica Jergović iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, župan Ivica Perhoč, dožupan Matija Posavec, vijećnici Općinskog vijeća Sveti Juraj na Bregu, predsjednici vijeća Mjesnih odbora, izvođači, nadzor, roditelji i djeca polaznici dječjeg vrtića. U programu su nastupili KUU Zasadbreg i vrtićka djeca.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content