Besplatna otvorena vesela škola nogometa

Općina Sveti Juraj na Bregu u suradnji sa svim nogometnim klubovima s područja naše Općine NK HAJDUK BREZJE, NK MALI MIHALJEVEC, NK VENERA-PMP, NK VUČETINEC i NK ZASADBREG organizira BESPLATNU OTVORENU VESELU ŠKOLU NOGOMETA koja će se održati od 19.08.2013. do 23.08.2013. (od ponedjeljka do petka, svaki dan poslijepodne) na nogometnom igralištu u MALOM MIHALJEVCU.

Open Fun Football Schools Hrvatske je humanitarna, politički neutralna i neprofitna organizacija, podržana od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, Olimpijskog odbora i Hrvatskog nogometnog saveza.

Besplatna OTVORENA VESELA ŠKOLA nogometa namijenjena je djevojčicama i dječacima od 6 do 12 godina. Školu vode treneri i asistenti koji će djeci priuštiti puno zanimljivih i raznovrsnih igara tijekom 5 dana. Sva djeca koja sudjeluju u projektu dobivaju besplatno u trajno vlasništvo majicu, kapu, narukvicu i diplomu. Djeci je organiziran i mali obrok.

Roditelji, prijavite djecu do 10.7.2013. Broj polaznika je ograničen!
Prijavnicu možete skinuti ovdje!



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content