Stručni skup HPKZ-a i projektni dan u OŠ Sveti Juraj na Bregu

Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu i ogranak Hrvatsko – predagoškog društva Međimurske županije organiziraju stručni skup i projektni dan koji će se održati u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu u četvrtak od 10 sati.

Nakon uvodne riječi predsjednika HPKZ-a Nevia Šetića predavanje će održati dr. sc. Krunoslav Matešić Razvoj psihologijskih testova i postupaka testiranja u Republici Hrvatskoj. Izvješće o radu ogranka u protekle četiri godine dat će Jelena Haček, predsjednica ogranka Međimurske županije.

Uslijedit će izbor predsjednika i zamjenika ogranka. Izvješća o radu voditelja osnovnih i srednjih škola i uvod u projektni dan napravit će prof. Anđela Mićić i prof. Željka Kadi. Slijedi Priča o velikom plavcu dr.sc. Martina Šašić – Kljaja i dr. sc. Iva Mihoci. Prezentacija projektnog dana te predavanje za učitelje i nastavnike biologije bit će na temu Leptiri plavci.

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content