Dani Malog Mihaljevca 2012.

Tradicionalno se predzadnjeg vikenda mjeseca kolovoza u Malom Mihaljevcu održavaju seoske igre. U subotu, 18. kolovoza u sklopu održavanja „Dana Malog Mihaljevca“ organizirana je i tradicionalna utrka kojoj su potporu dali i članovi Atletskog kluba Međimurje iz Čakovca.

Mali Mihaljevec podijeljen je na 4 ekipe s podjednakim brojem domaćinstava, te se  natječu u dvadesetak disciplina (maraton, mali nogomet, odbojka na pijesku, tenis, alka, skakanje u vreći, trčanje u vreći, bacanje kugle s ramena, utrka 100 metara, povlačenje užeta, skok u dalj s mjesta, ružđenje kukuruza, nošenje jaja u žlici, hodanje na štulama, bacanje potkove, dodavanje jajeta, boćanje).

Domaćin se pobrinuo da se svim sudionicima podijeli besplatni grah. Natjecanja su pratili međimurski župan Ivan Perhoč i načelnik općine Anđelko Nagrajsalović. Nakon završenih igara najbolja je bila ekipa Krč-a, druga Donji Kraj, treća Gornji Kraj i četvrta Centar.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content