Mladost Prelog najbolja u Brezju

Na nogometnom turniru U12 u Brezju okupilo se osam klubova. Nakon što je odigrano u skupinama u polufinalu su Sloga Čakovec i Venera odigrali 1:1. Sloga je sa 6:5 prošla u finale. U drugom polufinalu Mladost iz Preloga je bila bolja od Malog Mihaljevca 2:0.

U susretu za treće mjesto Mali Mihaljevec je s 1:0 pobijedio Veneru. U finalu je Mladost pobijedila Slogu iz Čakovca 3:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Sven Novak iz Sloge, najbolji vratar bio je Leonardo Baksa iz Mladosti, a najefikasniji strijelac bio je Goran Golub iz Mladosti.

Za NK Mladost Prelog igrali su Leonardo Baksa, David Mužić, Silvio Radiković, Tom Novak, David Vlah, Patrik Pintar, Adrijan Radiković, Goran Golub i Antonio Balent.

Za Slogu Čakovec nastupali su David Štefulj, Perica Šoštarić, Fran Murk, Sebastijan Vukina, Grga Mati, Jakov Bubek, Vanja Magdalenić, Mark Sabolek, Jurica Horvat, Denis Špoljarić, Lovro Šajnović i Sven Novak.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content