Mlado čelništvo puno napravilo u Hajduku

Danas je održana svečana Skupština na kojoj je napravljen osvrt na pet desetljeća djelovanja kluba. Uoči početka čelnici kluba su na mjesnom groblju položili cvijeće i zapalili svijeće za sve preminule članove kluba. Na skupštini je pohvaljena uprava koja je u godinu dana napravila puno stvari u poboljšanju nogometnih uvjeta u Brezju.

Uređeno je igralište, zamijenjena je stara ograda i postavljena nova, napravljen je novi sanitarni čvor, unutrašnjost klupskih prostorija je obnovljena, a u planu je zamjena krovišta.

Predsjednik kluba Ivan Horvat podijelio je brojne zahvalnice i ambleme kluba svim udrugama, sponzorima i pojedincima koji su  sudjelovali u radu kluba. Klubu su na uspješno obavljenom poslu čestitali načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović i predsjednik Mjesnog odbora Brezje Dragutin Ladić.

Tijekom proteklih tjedana klub su s više lopta darivali Dejan Mezga, Brezovčanin u dresu slovenskog prvaka Maribora, te Ilija Marić koji niz godina svojim donacijama pomaže klubu. Posebnu loptu klubu je darovao Stanko Škrobar u ime Streljačkog kluba Zelenbor. Prema njegovim riječima ta lopta ima ugrađeni poseban čip koji će pomoći da lopta u svakom susretu uđe više puta u protivnički gol nego u gol Hajduka.

Tajnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović poklonio je klubu plaketu za pedeseti rođendan uz želju za dugim i uspješnim djelovanjem kluba. U popodnevnim satima odigrana je seniorska utakmica Hajduka i Vučetinca. Domaćin je pripremio i tombolu, a prva nagrada je sedmodnevni odmor za četiri osobe na Čiovu.
Petstotinjak tombola planulo je u kratkom roku. U večernjim satima tijekom zabave uz grupu Rangers izvlačenjem će se odrediti dobitnik glavne nagrade.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content