Intenzivni nogometni vikend NK Vučetinca

NK Vučetinec je ovaj vikend odigrao tri nogometne utakmice. U petak smo organizirali prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom klubova iz Općine Sveti Juraj na Bregu pod pokroviteljstvom općine koja nam je donirala 1.000,00 kuna kao pomoć za organizaciju.

Prije susreta predsjednik NK Vučetinca Vabec Vlado je uručio zahvalnice sucima koji su sudili prošlogodišnju takvu utakmicu. Također, zahvalili smo i klubovima NK HAJDUK Brezje, NK Mali Mihaljevec, NK Zasadbreg i NK Veneri-PMP sa sudjelovanje. Utakmica je završila rezultatom 3:2 za NK Vučetinec. Sav prihod od ove utakmice i veselice namijenjen je gradnji SRC Rogoznica u Vučetincu.

U sklopu proslave 50. godišnjice NK HAJDUK iz Brezja, NK Vučetinec se odazvao njihovom pozivu i odigrao dvije utakmice u Brezju. Najprije smo u subotu okupili veterane iz Vučetinca i odigrali protiv veterana NK Brezje. Rezultat utakmice veterana bio je 4:4.

U nedelju pak je seniorska ekipa NK Vučetinca odigrala protiv NK HAJDUKA u Brezju. NK Vučetinec je slavio 5:2.

Također, prihvatili smo poziv iz Gornjeg Mihaljevca da u sklopu Dana Lipe odigramo prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Općine Gornji Mihaljevec i to u nedjelju 1.7.2012. godine u Gornjem Mihaljevcu.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content