Redovna 80. godišnja skupština DVD-a Mali Mihaljevec

Održana 25.02.2012 god.

-Maksimalnim angažiranjem na polju protupožarne preventive, kao prioritetna zadaća svih nas i naših mještana izvršena je u potpunosti, a rezultat je prošla godina bez požara, Samim  time osigurali smo miran san našim sumještanima.

-Dan vatrogasaca obilježen je svetom misom na nivou VZ  Općine,

-Već tradicionalna organizacija proštenja i prodaja pića.

-Obavili smo preventivne preglede po domaćinstvima, izvršili pregled ispravnosti hidrantske mreže te servis vatrogasnih aparata.

-Odazvali smo se sa  članovima hodočašću u Mariji Bistrici, organiziranom od strane HVZ-a.

-Organizacijom dječje radionice i druženjem obilježili smo dan vatrogasaca, mjesec zaštite od požara i majčin dan. Izrađivale su se maketa vatrogasnih aparata za početno gašenje požara. Makete su bile izložene povodom dana vatrogasaca

-Sa 2 ekipe djeca muški nastupili smo na natjecanju u sklopu Gradske zajednice grada Čakovca  u Buzovec Pustakovec Putjane gdje smo zauzeli 1 i 4 mjesto.

-Sa istim ekipama djece muški nastupili smo na Županijskom natjecanju  u Palinovcu i zauzeli od 56 ekipa 3 i 16 mjesto.

-Osvajanjem 1. mjesta na županijskom natjecanju žene“B“ stekle su pravo nastupa na državnom natjecanju koje se održava ove godine u Zadru.

-Žene „B“ u ukupnom poretku KUP-a HVZ-a za 2011 godinu zauzele 2. mjesto.

-Tečaj za zvanje vatrogasac 1 klase uspješno je završilo 5 naših članica i 1 član:

Karmen Klobučarić, Marjana Horvat, Blaženka Novak, Kornelija Mesarič, Nataša Horvat i Kristijan Horvat

-Društvo je imalo 18 nastupa u 4 kategorije i od toga 5 x 1 mjesto, 3 x 2 mjesto, 4 x 3 mjesto, 2 x 4 mjesto, što bi se u sportskom žargonu reklo od 18 nastupa 12 postolja. Od toga članice ženske B ekipe nastupile su 8 puta i 8 puta bile na postolju.

-Ove 2012. godine društvo slavi 80. godišnjicu postojanja. U planu nam je nabavka novog kombi vozila koji nam je neophodan za izvršavanje naših poslova i planova. Nadamo se da ćemo u suradnji sa Općinom pronaći model i ostvariti naš plan.

Plan za 2012 godinu težak je 103.500,00 kuna.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content