Programsko rješenje za upravljanje grobljem

U nastavku je opisano programsko rješenje nabavljeno za potrebe upravljanjem općinskim grobljem. Program zadovoljava i sve zakonske obveze vođenja evidencija na groblju (plan groblja, grobni očevidnik, registar umrlih osoba, pohranjivanje fotografija grobnog mjesta,…). Dosadašnji program omogućavao je samo financijsko praćenje obveznika za groblje. Dio novog programskog rješenja koristit će i djelatnik na groblju.

IS Axiom Memento 5 je po razini kvalitete i broju implementacija vodeće programsko rješenje za upravljanje grobljima u RH, te je do sada implementirano u više od 150 komunalnih poduzeća i jedinica lokalne samouprave (gradova i općina).

Uz pomoć našeg sustava grobljima upravljaju najveća komunalna poduzeća koja se bave tom djelatnošću u RH (Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Varaždin, Karlovac, Vukovar, Požega, Pazin, Pula, Križevci, Kutina, Našice, Umag, Poreč, Rovinj i drugi), ali i najmanje općine gdje uz pomoć IS Axiom Memento grobljima često upravlja samo jedna osoba (Podgorač, Bizovac, Murter, Pirovac, Mrkopalj, Ravna Gora, Jelenje, Goričan, Radoboj, Barban i druge).

IS Axiom Memento 5 sadrži module za sve zakonom propisane evidencije, financijske module (računi, barkodirane uplatnice, saldakonti evidencije s mogućnošću automatskog preuzimanja izvoda, blagajnu, opomene, ovrhe, zatezne kamate), moćan GIS modul s editorom (koji služi za pretraživanje, pregled, ispis, izmjene i dopune plana groblja) te modul uredskog poslovanja povezan s evidencijama grobnih mjesta koji služi za kreiranje, evidentiranje, obradu i arhiviranje najrazličitijih dokumenata u svakodnevnom poslovanju (rješenja, ugovori, potvrde, dozvole i sl.).

U sklopu rješenja dostupan je i velik broj naprednih specijalističkih mogućnosti poput lansiranja radnih naloga za različite poslove koji se obavljaju na groblju, evidencije ekshumacija, mnogobrojne analize, statistike i izvješća i sl.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content