Donosimo program Forestlanda za petak i subotu!

Ljeto na sjeveru Hrvatske povezujemo s Forestlandom, glazbenim festivalom koji od 19. do 21. srpnja okuplja najveće svjetske zvijezde. Po 12. put u Međimurju čeka vas 48 sati odlične glazbe, provoda i nezaboravnih sjećanja!

U petak stižu Fedde Le Grand, Vanillaz i Relja!

Kroz dva festivalska dana na Forestlandu će na tri pozornice nastupiti preko 60 izvođača. Pozornice, koje su organizatori prigodno nazvali Forestland, Forestroom i Šumski, postat će plesni podij za tisuće posjetitelja od petka do nedjelje u podne.

  • Petak smo odlučili usmjeriti više prema klupskom izdanju festivala, pa će tako na Forestland stageu nastupati Fedde Le Grand, Vanillaz, Timo G i Relja, dok će Forestroom stage biti predvođen talijanskim artistima Paolom Barbatom i Alexom Doantijem. Večer i noć zagrijava najpopularniji slovenski house DJ Dino DZ, rekao je Saša Mikac, booking manager.
  • Relja će na glavnu Forestland pozornicu izaći već u 21 sat, a priprema novi koncertni set jer njegov novi EP izlazi za samo nekoliko dana! Večer završavaju Divolly & Markward i Utopia, a po prvi put nam dolazi i DJ iz Los Angelesa, trance artist Tluxx!

It’s DIESEL, motherfu*ers!

Ne postoje riječi kojima možemo bolje opisati karijeru DJ Diesela, odnosno bivšeg NBA igrača i glazbenika Shaquille O’Neala od njega samog i njegovih glazbenih i sportskih uspjeha.

  • Shaq je mega zvijezda, vjerujemo da je najveći celebrity koji je ikad bio na našim prostorima i iznimno se veselimo nastupu i dolasku. Nećemo ni spomenuti koliko ljudi se već javilo za fotku ili autogram, ali svima kažemo isto – dođite na Forestland, nećete požaliti, rekao nam je Krešo Biškup iz organzacije. – DIESEL, odnosno Shaquille O’Neal, nastupat će u subotu, a prije njega će nastupati njegov sin Myles O’Neal s nešto drukčijim zvukom. Vraćaju nam se i Architect, Tai Woffinden, ali i Rosana Rabuza koja će imati prilike zatvoriti glavnu Forestland pozornicu.

Zvjezdani line-up koji Forestland priprema za ovo ljeto zasjenit će samo produkcija koja će biti dosad najveća na ovim prostorima. Na preko 40 000 m2 na Forestu će se nalaziti veliki Food Court, Tattoo by Mrlja (Ronch & Ana), ali i Barbershop Askari, Merch Shop, Circus i ogromni Zip Line.

Kamp je ove godine preseljen u obližnji PG Geler i udaljen je 800 metara od festivala.

Ako se želite družiti i plesati uz zvijezde poput Diesela i Relje, a uz to i doživjeti cijeli spektakl prepun glazbe, zabave i jedinstvenih iskustava, dođite na Forestland – obećavamo nezaboravno iskustvo koje nećete požaliti!

PROGRAM:

  • PETAK: 

Main stage: 

NOA

RELJA

Timo G / Sasha Mikac

Fedde Le Grand

Divolly & Markward

Vanillaz

TLUXX

UTOPIA

Forestroom

T-Jay

Emily b2b Andrea Fox

Risa Brown

PAOLO BARBATO & ALEX DONATI

Dino DZ

Vedran Car

DaveZ

  • SUBOTA:

Main stage:

Samo Marac

Lil Frenky

Ante M

Aneas

DEVITO

Soundmasterz

I`M

Myles O’Neal

DIESEL

Architect

Tai Woffinden

Rosana Rabusa

Juras

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila: Martina Korent

Scroll to Top Skip to content