Ponosimo se našim sportašicama

Članovi Podružnice umirovljenika Sveti Juraj na Bregu dana 30. svibnja 2024. godine, okupili su se u svojim prostorijama u zgradi Općine Sveti Juraj na Bregu kako bi proslaviti treće mjesto kojeg su izborili na 38. sportskim susretima održanima 23. svibnja 2024. u Gornjem Mihaljevcu.

Više od 1000 umirovljenika iz cijele Međimurske županije tog je dana nastojalo izboriti pobjedu u  belotu, šahu, gađanju koša, bacanju kolutova, pikadu i streljaštvu. Događaj je organizirala Matica umirovljenika Međimurske županije uz podršku Međimurske županije, a okupilo se više od 26 podružnica koje djeluju u našem kraju

-Naša Biserka Radek plasirala se na međužupanijsko i državno sportsko natjecanje umirovljenika u bacanju kolutova. Ukupno u našoj podružnici imamo oko 500 članova, no samo njih 40 čini sportsku sekciju. Da bismo se okušali u svim sportovima, bilo je nužno imali najmanje 40 sportaša, a tu smo normu ispunili, rekao je predsjednik podružnice umirovljenika Horvatić Ivan.

Prvo mjesto na natjecanju izborio je Strahoninec, drugo mjesto Nedelišće, dok su treće mjesto dijelili umirovljenici Općine Sveti Juraj na Bregu i Kotoriba.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila/foto: Blanka Lozić

Scroll to Top Skip to content