Još samo 100 dana do dolaska najvećih svjetskih zvijezda u Međimurje!

Počinju pripreme za 12. izdanje festivala Forestland. Preostaje nam još samo 100 dana do spektakla u Brezju!

Najdugovječniji glazbeni festival u Hrvatskoj održava se u Brezju od 2013. godine.

Svi znamo da dolaze Shaquile O’Neal – DJ DIESEL, Fedde le Grand, Utopia Live, Myles O’Neal, Timo G, Vedran Car, Tluxx, a proteklog vikenda potvrdili smo svjetskog prvaka Tai Woffindena.

Na Forestland se vraća Tai Woffinden, trostruki svjetski prvak, a time će se broj svjetskih prvaka povećati sa svim titulama jednog od najvećih svjetskih košarkaša Shaquile O’Neala. – Hrvatska je predivna, volim ovdje nastupati, utrkivati se i svaki dolazak ovdje je poseban. Planiram ove godine i obiteljski odmor, za jedno potpuno iskustvo Hrvatske, rekao je Tai Woffinden. – Veselim se prvoj utrci sezone na Boll FIM Speedway Grand Prix of Croatia, trenirali smo cijele zime, pripremao sam se za speedway i kroz glazbu. Opušta me DJ-iranje, produciranje i lakše mi se onda koncentrirati na utrke. Tai je zimu proveo u Australiji i posjetio nekoliko festivala:

  • Vidjeli smo nastupe Rufus du Sol, Peggy Gou, Odd Mob, Restricted, Rudimental, Macky Gee i mnoge druge. Svaki event koji smo posjetili bio je poseban i teško je uspoređivati Australiju i Europu, različite su to države, različiti ljudi i kulture. Neki festivali bili su na snijegu, neki na plaži, a neki su poput Forestlanda u šumi, no svi su savršeni i odlični na svoj način.

Vraća se DJ Timo G

Uz poznate Tai Woffindena i The Shapeshifters nastupat će i povratnik na Forestland, naš resident DJ Timo G. – Timo G nastupat će ponovo na Forestlandu nakon kratke pauze i veseli nas što će opet biti na glavnoj pozornici,  rekao je Saša Mikac. – Ne vidim tko bi drugi bio bolji da nas uvede u plesnu noć u kojoj nas očekuju nastupi i Fedde le Granda, DJ Diesela, Tai Woffindena i mnogih drugih.

Nikad bogatiji program 

U olimpijskom ljetu, po 12. puta nas u međimurskom Brezju očekuje preko 48 sati glazbe, tri pozornice i mnogo iznenađenja, sve od 19. do 21. srpnja! Nekoliko stotina artista, preko pet stotina sati glazbe bila je samo uvertira u Forest XII. Circus Arborum, trg u šumi bit će ponovo dom Tattoo&Piercing by Mrlja, Barbershop Askari, body paintingu, XD Merch Shop-u, ali i natjecanju u slobodnim bacanjima, food courtu s čak četiri food trucka, a potom i odličnom dnevnom stageu na kojem će nastupati mladi i domaći DJ-evi.

Na ovogodišnje izdanje dolaze najveće svjetske zvijezde 

Forestland će se u 2024. održati od 19. do 21. srpnja: – U dobro poznatom formatu, od petka u podne do nedjelje u podne, Forestland će rasplesati i deset tisuća posjetitelja. Iako nas je u 2023. ometala kiša, Forestland nije stao, već je plesao u zahtjevnim, neki bi rekli i nemogućim uvjetima. Novo izdanje unosi i nove formate, nove nastupe, ali i povratak korijenima kroz okupljanje regionalne scene kako bi ojačali i podržali lokalne izvođače, ali i dolazak najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, rekao je Krešo Biškup.

Ulaznice po cijeni već od 50 eura za oba festivalska dana mogu se pronaći u sustavu Entrio na www.entrio.hr, na prodajnim mjestima i na www.forestland.hr

preneseno s: www.,mnovine.hr
objavila: Martina Korent



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content