Najavljujemo 1. Vinski pohod Svetog Jurja

Općina Sveti Juraj na Bregu u suradnji s vinarima Hortus Croatiae koji se nalaze u Općini, društvo Cipelcug i budućom Turističkom zajednicom područja „Srce Međimurja“ organizira 1. Vinski pohod Svetog Jurja.

Obilježite dane općine na friškom zraku uz dobru kapljicu

Povodom obilježavanja Dana općine Sveti Juraj na Bregu vinari Dvanajščak- Kozol, Munđarov Breg i Turk te seoski turizam Geler pozivaju Vas na Vinski pohod Svetog Jurja. Upoznajte lokalno, a kvalitetno, provedite nezaboravno druženje na friškom zraku i kvalitetnim vinima.

Osnovne informacije o startu i ruti pohoda

Okupljanje svih zainteresiranih je u subotu 27. travnja 2024. godine od 9 sati na Forestland parku u Brezju gdje se mogu ostaviti automobili na parkingu. Pohod obuhvaća tri vinarije i jedan seoski turizam,  a prva postaja je kod seoskog turizma Geler Mali Mihaljevec, druga kod vinarije Munđarov breg u Frkanovcu, treća kod vinarije DK Dvanajščak- Kozol u Dragoslavecu, a posljednja   vinarija na pohodu je vinarija Turk iz Vučetinca. Nakon posljednje vinarije sudionici pohoda kreću prema crkvi Svetoga Jurja te nakon kratke stanke kod općinske zgrade pohod se nastavlja do početne i završne točke na Forestland parku. 

Okrjepa za dušu i tijelo

Pohod prolazi kroz prekrasne šumske staze Općine te na taj način možete doživjeti ovaj kraj iz perspektive koju još nikad niste vidjeli. Duljina pohoda je cca 15 km.

Za sve sudionike Općina Sveti Juraj na Bregu osigurala je okrjepu i 4 bona za degustaciju kvalitetnih vina  kod vinarija po Vašem izboru, a završna točka na Forestland parku je ujedno mjesto gdje je vas čeka hrana i završno druženje.

Prijava za sudjelovanje

Sve zainteresirane molimo da se prijave za Pohod Svetog Jurja popunjavanjem e prijave  pod naslovom PRIJAVNICA na poveznici Najavljujemo 1. Vinski pohod Svetog Jurjaaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content