Mali Mihaljevec – Ovako mi održavamo prijateljstvo

Nedjeljno popodne u Međimurju većini je rezervirano za opuštanje i druženje u okrilju obitelji i bliskih osoba. I dok sve češće slušamo kako se mladi sve više izoliraju od svojih vršnjaka i gube kontakt, čini se da mladi Mihaljevčani prkose tom trendu i svojim nam primjerom pokazuju da je uz volju održavanje zajedništva i prijateljstva moguće.

– Nedugo nam je Općina Sveti Juraj na Bregu obnovila odbojkaško igralište i prošli smo tjedan otvorili sezonu odbojke! Nije ovo nikakav poseban događaj, već naš regularni vikend. Nas desetak međusobno komuniciramo i tako smo se dogovorili da se danas sastanemo, odigramo koju partiju i porazgovaramo, govore nam.

Uz odbojkaško igralište, orila se pjesma Magazina – Kokolo, a susretljiva skupina mladih ističe kako su sretni što se kontinuirano ulaže u igralište te da ono sada služi za mnogo drugih društvenih aktivnosti.

– Evo, klub ima i zvučnik pa smo slobodni upaliti muziku radi boljeg raspoloženja tijekom igre. Svi smo dobro povezani, zajedno smo odrastali, a taj kontakt želimo i održati bez obzira što neki od nas rade ili idu na fakultet pa nisu kontinuirano kod kuće.

Mihaljevčani su nas tako još jednom podsjetili koliko je ljudski kontakt bitan i poručuju: Maknite mobitele i družite se!

preneseno s: www.medjimurski.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content