SVETI JURAJ NA BREGU Poznati dobitnici nagrada, roditelji drugog djeteta oslobođeni plaćanja vrtića

Odakle šprice i igle u sportskom parku u Malom Mihaljevcu?

U domu mladeži u Lopatincu održana je sjednica Općinskog vijeća Svetog Jurja na Bregu. Najvažnija točka dnevnog reda za mještane bilo je oslobađanje roditelja drugog djeteta (koje istovremeno pohađa vrtić) od plaćanja. Vijećnici su se jednoglasno složili s odlukom.

Tijekom aktualnog sata vijećnik Vedran Kovačić upozorio je da su u sportskom parku u Malom Mihaljevcu počeli nalaziti šprice i igle te razmišljaju o uvođenju kamera i žele da ih češće obiđe policija. Kaže kako su tamo povremeno počeli zaticati nepoznatu mladež.

Prihvaćen je izvještaj o izvršenju prošlogodišnjeg općinskog proračuna s brojnim popratnim dokumentima, kao i izvještaj načelnika Anđelka Nagrajsalovića o radu u drugom polugodištu prošle godine.

Odlučeno je i tko će biti dobitnici godišnjih nagrada za iznimno djelovanje. To su Barbara Dunjko, Karmen Cecarko, Blanka Lozić, Nogometni klub Venera i ugostiteljski obrt Venera.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content