Najveća prvomajska grahijada – Sveti Juraj na Bregu !

Najveća međimurska prvomajska “Grahijada” vraća se na prostore Forestland Parka ove godine na 1. svibnja s početkom u 9 sati!

Natjecanje u kuhanju graha i ove je godine glavni dio proslave Međunarodnog praznika rada. Sad već tradicionalno natjecanje počinje od 9 sati, imamo mjesta za 50 ekipa čije prijave prihvaćamo u inbox, a uskoro i na mail/telefon!

Uz samu grahijadu od 12:30 očekuje vas i podjela najvećeg “kotlića” besplatnog graha u Međimurju, a pritom vas zabavljaju TS Kumovi, DJ Luksi i Berto.

Planira se dakle sudjelovanje do 50 ekipa, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti kapetana ekipe, uplatiti kotizaciju, te osigurati kotlić za kuhanje graha.

Organizatori će osigurati osnovne namirnice koje se moraju koristiti, drva za loženje i uređena mjesta za kuhanje sa stolom i klupom. Sve ostalo je na volju kuharima.

Tročlana komisija odabrati će 10 najboljih kotlića od čega će se odabrati najbolji grah, grah najboljeg specifičnog okusa, a posebno će se ocjenjivati i nagrađivati uređenje mjesta, najglasnija ekipa, ali i najbrojnija ekipa!

Program:

09:00 početak Prvomajske grahijade i kuhanja najboljeg besplatnog svetojurskog graha!
10:00 TS Kumovi i dječji piknik & ZIP Line
12:30 Podjela besplatnog graha
14:30 – 15:30 Proglašenje pobjednika Prvomajske grahijade!
15:30 – 20:00 -TS Kumovi 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content