DVD Zasadbreg: Skupštini je prisustvovao i počasni član Josip Mezga

Dana 2. ožujka 2024. godine u Društvenom domu Zasadbreg održana je 92. redovna godišnja Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zasadbreg. Nakon uvodne riječi predsjednice Lucije Šajnović Novak, slijedilo je izvješće Upravnog odbora i Nadzornog odbora te blagajnički izvještaj. 

Tom su prilikom u sklopu svečanog programa spomenice za 40 godina rada i djelovanja u DVD-u dobili Goran Zadravec i Marijan Latin, a članice Monika Šajnović, Lea Perhoč i Lana Huzjak stekle su priznanje za zvanje vatrogasca. Član Dragutin Jambrović dobio je priznanje za  stečeno zvanje časnik I. klase, Josip Novak za stečeno zvanje dočasnika I. klase te za stečenu specijalnost za spašavanje pri tehničkim intervencijama. U sklopu Skupštine počasnim članom DVD-a imenovan je Josip Mezga

Na Skupštinu su se odazvali predstavnici drugih regionalnih dobrovoljnih društava, ali i gosti iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Plešivica iz Zagreba. Podršku radu društva svojim je dolaskom dao i načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, predsjednik Općinskog vijeća i Mjesnog odbora Anđelko Kovačić, predstavnik vatrogasnih veterana Dragutin Petričević, a ispred Vatrogasne zajednice Međimurske županije bio je Danijel Vinković te VZO-a Nikola Babić. 

Ovim putem zahvaljujemo svim koji na bilo koji način podupiru rad našega društva te našim članovima koji odvajaju svoje vrijeme za napredak i razvoj DVD-a Zasadbreg, istaknula je predsjednica Šajnović Novak u kratkoj izjavi. 

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: medjimurski.hr
foto: medjimurski.hr

Scroll to Top Skip to content