TOČNO U PODNE Vlak protutnjao Pleškovcem

Fašnik je obilježen u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu s tri plesnjaka.

S nestrpljenjem i veseljem se očekivao fašnički utorak u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. Razredna nastava imala je svoje male maškore, dok su učenici predmetne nastave imali nastavak školske fešte. Treći plesnjak odradila je popodnevna smjena odmah prvi sat. Mnogobrojni kostimi i maske u svim varijantama pokazali su da su si učenici i roditelji dali puno truda da se ovaj dan obilježi na najbolji mogući način – veselo i šareno uz puno smijeha, cike, vike i dobre volje.

Pjesme Život je maskenbal ili Maškare ča mogu maškare pozvale su učenike na maskenbal. No nekako su najbolje noge potaknule na ples kaubojske pjesme. Učenici su se spremno uhvatili ovog puta ne u vlakić već u veliki megavlak koji se pojavio u jurjevskoj dvorani. Plesalo se, pjevalo i veselilo baš kako treba biti na dan kada svi skidamo maske… Kako se feštalo u Svetom Jurju na Bregu pogledajte u fotogaleriji.

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio: Željko Kraljić
foto: Vera Moharićaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content