Započeo veliki susret Američkih automobila ‘US Car Picnic’ u Brezju, posjetitelji oduševljeni rijetkim kolekcijama

Danas, 25. kolovoza, započelo je novo izdanje susreta Američkih automobila ‘US Car Picnic’ u organizaciji Udruga ‘US Car Picnic’ i St. George Hills – Klub Američkih Automobila iz Lopatinca

Idilična Međimurska lokacija u Brezju namamila je mnoge mještane i posjetitelje da dođu posjetiti novo izdanje susreta Američkih automobila. 

Posjetitelji su ostali oduševljeni izborom automobila, motora i cjelokupnom organizacijom koja je ponovno smještena na prostoru ‘Forestland parka’.

Manifestacija “US Car Picnic” poznata je po impresivnoj paleti američkih automobila koji se prostiru kroz različite periode i stilove. Od klasika iz 50-ih godina do reprezentativnih modela iz ere muscle automobila, ova godina nije izostavila da pokaže raznolikost i bogatstvo automobilskog nasljeđa. Svaki automobil je predstavljen s posebnom pažnjom prema detaljima i ljubavlju prema restauraciji.

Od 12 sati službeno je otvoren festivalski program dok je prvi bend ‘Rana Esculenta’ počeo svirati poslije 18 sati. U 21 sat na pozornicu stižu ‘The Bad Weak’, a u ponoć nastupaju ‘Donkey Hot’.

U subotu od 14 sati dijelit će se besplatni grah te će kasnije biti organizirano natjecanje u različitim kategorijama vezanim uz automobile. Od 16 sati krenut će veliki kružni ‘Deflie’ automobila i motora diljem Međimurja. U 18 sati također počinje svirati bend ‘Zibe unplugged’,  a nakon njega 4U Acustic Band i na kraju ‘Expendable Band’.

Ulaz je besplatan stoga dođite proučiti rij

etke i interesantne automobile i motore koji se ne viđaju često na našim cestama. 

Za najmlađe posjetitelje osigurani su napuhanci i mini bungee jumping. Također, možete isprobati Zip line preko cijele lokacije. 

Susret Američkih Automobila ‘US Car Picnic’ još jednom je potvrdio svoj status kao nezaobilazni događaj za sve ljubitelje oldtimera i američke automobilske kulture. Kroz svoju raznovrsnu i autentičnu ponudu, festival je uspio da prenese strast prema automobilima i da spoji ljude različitih interesa i generacija.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

Scroll to Top Skip to content