Forestland ponovno dokazao zašto je jedan od najvećih elektronskih festivala u regiji

U svom 11. izdanju Forestland je ponovno oduševio izborom izvođača, brojem posjetitelja i cjelokupnom atmosferom na festivalskom prostoru u Brezju. Vrhunski izvođači, njih 60-ak na tri pozornice, te jednako takva glazba, posjetitelje su u petak i subotu držali na nogama da ranih jutarnjih sati.

Ne treba čuditi da Forestland, festival pokrenut na prostoru koji u vrijeme održavanja posjeti duplo više partijanera nego što je lokalnog stanovništva, uživa gotovo kultni status. Jer nije Forestland samo vrhunska glazba. Festivala je u svom prvom desetljeću postojanja razvio poseban odnos s publikom, osluškujući njihove želje i potrebe te osiguravši razne popratne programe.

A ovogodišnji niz izvođača još je jednom bio impresivan. Među ostalima, vrhunskim nastupima predstavili su se: Kiril Džajkovski & TK Wonder, Buba Corelli & Jala Brat, Architect, Lena Glish, Kraundler, Ramiro Lopez, Alican Baykara, Tomo in der Mühlen, Relja, Aneas, Mr. Black, Tai Woffinden, Felipe Zona, Vedran Car i brojni drugi.

Djelić sjajne atmosfere donosimo u fotogaleriji.

preneseno s: www.regionalni.com
foto: Marko Obradović Edge / Forestland FSTVL

Scroll to Top Skip to content