Znanje i iskustvo dr. Renate Bogdan Škvorc odsada će koristiti stanovnicima Općine Sveti Juraj na Bregu i cijelog gornjeg Međimurja

Svečanim otvorenjem danas je započela radom ordinacija dentalne medicine dr. Renate Bogdan Škvorc. Smještena u samom središtu mjesta, na adresi Pleškovec 30a, u prostorima bivše vjenčaone, preko puta Župne crkve svetog Jurja, ova je ordinacija i prije nego što je započela radom privukla veliku pažnju budućih pacijenata.

-Već sada je interes pacijenata premašio naša očekivanja i vjerujem da ćemo brzo doći do broja potrebnog za sklapanje ugovora s HZZO-om. Mjesta još ima, ali pozivam zainteresirane da se upišu što prije kako ne bi ostali izvan naše kvote, kaže nam dr. Renata Bogdan Škvorc koja iza sebe ima petogodišnje iskustvo u nekoliko ordinacija.

-U poslu sam već pet godina, od čega sam pune četiri provela u Poliklinici Galeković Vinica, bila sam na zamjeni u Nedelišću kod dr. Nene Jeđud, a posljednjih pola godine radila sam u Varaždinu. Želja mi je bila otvoriti vlastitu ordinaciju i jako se radujem samostalnom radu, rekla je dr. Bogdan Škvorc kojoj je dosadašnje iskustvo omogućilo da svojim pacijentima ponudi i neke dodatne usluge.

-Da, uz standardne usluge dentalne medicine raditi ćemo i protetiku, jer sam na tom polju stekla veliko znanje i iskustvo, ističe ponosna vlasnica novootvorene ordinacije.

-Raditi ćemo parnim danima popodne od 13 do 20.30h, neparnima prijepodne od 7 do 14:30h, a radne subote biti će one na neparne datume kada ćemo raditi od 8 do 13h, doznajemo od dr. Bogdan Škvorc kojoj će u radu kao medicinska sestra pomagati Laura Hamer.

-Bio je za mene ovo veliki zahvat u čemu mi je puno pomogao poticaj za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na čemu najiskrenije zahvaljujem, poručila je dr. Bogdan Škvorc.

Uz poticaj HZZ-a pri otvaranju ordinacije imala je i veliku podršku Općine Sveti Juraj na Bregu koja čini kontinuirane napore u podizanju kvalitete života svojih mještana, pa tako i na planu osiguravanja adekvatne medicinske skrbi.

-Veseli me što smo dobili ovu novu ordinaciju čime se još više poboljšava kvaliteta zdravstvene zaštite stanovnika naše općine, ali i cijelog gornjeg Međimurja. Iako u sklopu poslovnog objekta jedne privatne tvrtke ovaj je prostor izvorno bio namijenjen zubnoj ordinaciji i drago mi je što je ovime dobio svoju pravu namjenu, naglasio je načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio/foto: Miljenko Ovčar

Scroll to Top Skip to content