Dođite na 3. izdanje biciklističkog gravel maratona “Coast To Coast” 22. travnja

Treće izdanje biciklističkog gravel maratona “Coast To Coast” između obala Mure i Drave. Provedite ugodan dan i istražite nove i manje poznate dijelove gornjeg Međimurja.

– Vodimo Vas drugačijim cestama i stazama, podalje od uobičajenih turističkih ruta. Pozivamo sve rekreativce željne barem 4 sata blata, prašine, avanture, jurnjave i odmjeravanja snaga na raznim vrstama podloga: asfaltu, šumskim i poljskim putevima, makadamskim cestama, zemljanim, šljunčanim i travnatim stazama, kamenim obaloutvrdama i pješčanim kanjonima – ističu organizatori RIDE-GRAVEL i Rudi-Express. Pokrovitelji su Turistička zajednica Međimurske županije i općina Sveti Juraj na Bregu.

Ove godine vozi se na dvije staze, kraćoj od 70 km i dužoj od 100 km, a orijentira se bez putokaza, uz pomoć navigacije GPX. Nema ograničenja za vrste bicikla, pa niti električne, no nije primjereno za cestovne bicikle. 

Pridružite se i ove godine u općini Sveti Juraj na Bregu, u subotu, 22. travnja.

Start i cilj ove gravel vožnje nalazi se kod kuće za odmor “Holiday Home Lina” u Pleškovcu, prve kuće za odmor u Hrvatskoj koja nosi EU Eco label certifikat. Lina se nalazi na najvišem vrhu Međimurja, Mohokosu, startna je i ciljna točka gravel vožnji. Vlasnici će se pobrinuti da vozači odmore uz fine domaće zalogaje, uronjeni u zelenilo i ljepotu okolnih bregova.

Startnina za C2C 2023 iznosi 25 €. Uključuje startni poklon paket, okrijepu učesnika prije i  duž puta, te domaći ručak na cilju. Start je u 10 h.

Sve detalje o Gravel vožnji između Mure i Drave pronađite na web stranici, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

preneseno s: www.medjimurski.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content