HRcity – E redar

HRcity već duže vrijeme daje podršku gradovima i općinama za rad njihovih komunalnih službi. Došlo je vrijeme unapređenja ove usluge i proširenje njenih funkcionalnosti.

Iz tog razloga u prostorijama općine Sv. Juraj na Bregu, koja je ujedno bila i domaćin, održan je sastanak radne skupine za komunalna pitanja. Raspravljalo se o novim funkcionalnostima koje će unaprijediti kvalitetu rada gradskih i općinskih komunalnih službi te na koji način sve to implementirati u mobilnu aplikaciju koja je dostupna građanima. Formirana je ekspertna skupina sastavljena od komunalnih djelatnika općina i gradova koji koriste HRcity aplikaciju. Koordinacija skupinom povjerena je g. Ivici Pongracu, dugogodišnji voditelj Odsjeka za komunalno i prometno redarstvo u gradu Čakovcu.

Utvrđene su smjernice i dinamika budućeg razvoja postojeće usluge te način uvođenja usluge u postojeći HRcity sustav



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content