Uskrsnice za umirovljenike i osobe starije od 60 godina koji nemaju primanja s područja Općine Sveti Juraj na Bregu

Općina Sveti Juraj na Bregu donijela je Odluku o isplati Uskrsnica svim umirovljenicima koji primaju mirovine u iznosu do 400,00 eura i osobama starijim od 60 godina koji nemaju primanja.

Pozivaju se svi umirovljenici i osobe starije od 60 godina koji nemaju primanja, a imaju prebivalište na području Općine Sveti Juraj na Bregu da od srijede 29. ožujka do srijede 5. travnja 2023. godine u vremenu od 8:00 do 15:00 sati, dođu u Općinsku upravu (Pleškovec 29), te podignu Uskrsnice.

Visina Uskrsnice iznosi 40,00 eura po osobi, a primatelji ili osobe sa sobom obavezno moraju donijeti potvrdu o visini mirovine ili o visini dohotka od Porezne uprave (soba br. 2), osobnu iskaznicu i OIB.

Ukoliko primatelj ili osoba nije u mogućnosti osobno podići Uskrsnicu, istu može podiči član obitelji, ali u tom slučaju mora sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu primatelja mirovine ili osobe starije od 60 godina koja nema primanja, potvrdu o visini mirovine primatelja ili o visini dohotka, OIB primatelja mirovine ili osobe starije od 60 godina koja nema primanja i vlastitu osobnu iskaznicu.

                                                                                                                 Sretan Uskrs!



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content