Drugo Jugoštinovo: Ulično druženje u Zasadbregu

Danas, 27. prosinca 2022. s početkom u 15 sati u slijepoj ulici kako su ju mještani nazvali “Jugoštinova”, počelo je ulično druženje mještana Zasadbrega.

Ovo je drugo izdanje Jugoštinova, samoinicijativne ulične fešte gdje je nekolicina susjeda i prijatelja odlučilo napraviti u sklopu blagdana drugu put po redu feštu za mještane Zasadbrega i sve ostale posjetitelje. Kako kažu organizatori, svi su dobrodošli u najljepšu slijepu ulicu u Zasadbregu.

Zanimljivost događaja je što su susjedi i prijatelji Daniel Perone, Davor Šimunković, Marijan Franjčević, Tomislav Novinščak i Siniša Makovec samoinicijativno i bez pomoći Općine i sponzora uspjeli napraviti otvoreno druženje za sve. Napominju da je prošle godine došlo do 40 ljudi.

Ideja je da se ne treba nužno ići zabavljati u grad već da se može feštati i na bregu! Također, svake godine druženje će se održati kod drugih susjeda.

U ponudi su gulaš, kuhano vino, rakija, likeri i gemišti. Druženje traje do večernjih sati tako da slobodno navratite i podržite vrijednu ekipu iz Jugoštinove ulice.

Druženje se održava između kućnih brojeva 168C, 170 i 174!

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio: Sven Tomašić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content