Branitelji iz Međimurske županije sudjelovali u Koloni sjećanja u Vukovaru

Danas, na 31.obljetnicu pada Vukovara, nekoliko desetaka tisuća građana Hrvatske i dijaspore sudjelovalo je u Koloni sjećanja. I branitelji iz Međimurske županije bili su u Koloni sjećanja u Vukovaru

Jučer smo zapalili svijeće u Bogdanovcima kod spomenika poginulim braniteljima. Bili smo i na otkrivanju Spomen biste hrvatskoj majci Kati Šoljić. Danas unatoč cjelodnevnoj kiši zapalili smo svijeće na memorijalnom groblju u Vukovaru.

Sv.Misu za sve žrtve iz Domovinskog rata predvodio mons.Zdenko Križić. Posjetili smo i mjesto pogibije Predraga Jurčeca koji je poginuo u Principovcu. Ovom prilikom zahvaljujemo se sponzorima Ivici Zveru, Robertu Zveru, Zvonki Bratuši, općini Sveti Juraj na Bregu, Kristijanu Antolović, Željko Dobranić-Lajsać, Udruzi UDVDR Sveti Juraj na Bregu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio/foto: Pavo Jazvić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content