Predstavljanje svjetskog uspjeha kuhara Amosa Novaka i dodjela bespovratnih potpora korisnicima u turizmu

Danas, 15. studenog s početkom u 12 sati u multimedijskoj dvorani Riznice  održana je medijska konferencija u sklopu predstavljanja kuhara Amosa Novaka i njegovog velikog uspjeha na svjetskom natjecanju u kulinarstvu u Meksiku na kojem je osvojio značajno šesto mjesto. 

Drugi dio konferencije bio je namijenjen za korisnike koji su dobili bespovratne potpore u turizmu Međimurske županije za 2022. godinu.

Na početku same konferencije obratio se Rudi Grula, direktor Turističke zajednice Međimurske županije.

– Evo mogu reći da su se tiskovne konferencije kod nas tako zarotirale da se sve županije skupe ne bi nas mogle dostići. Imamo za to i zaista razloge, zaključio je direktor TZ Rudi Grula.

Istaknuo je uspjeh Amosa Novaka i pohvalio njegov značajan kuharski rad.

– Moramo istaknuti prekrasan uspjeh našeg mladog kuhara Amosa Novaka koji je u svjetskoj konkurenciji osvojio prestižno šesto mjesto u Meksiku na takmičenju mladih kuhara do 27 godina.

Ukratko se predstavio i Amos Novak koji je rekao nekoliko ključnih točaka njegovog natjecanja u Meksiku.

– Samo smo dobili crnu kutiju u kojoj su bile namirnice i s tim namirnicama smo trebali napraviti predjelo, glavno jelo i desert. Nismo smjeli baš ponavljati iste namirnice za određena jela, istaknuo je Amos.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio: Sven Tomašić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content