ˈOvaj prostor je srce Malog Mihaljevcaˈ

Dana 16. listopada 2022. godine u Malom Mihaljevcu održano je druženje udruga, a tijekom tri dana odigrane su brojne nogometne utakmice i mali odbojkaški turnir. Tom su prilikom vrijedni članovi NK Mali Mihaljevec već u ranim jutarnjim satima započeli s kuhanjem gulaša i drugih jela za sve posjetitelje. „Oslobodite žene kuhanja nedjeljnog ručka i povedite ih u Mali Mihaljevec“, glasila je službena pozivnica na stranicama Mjesnog odbora.

Glavni kuhar bio je Renato Mesarić, a događaj se odvio pod pokroviteljstvom općine Sveti Juraj na Bregu. Događaju je prisustvovao i načelnik općine Anđelko Nagrajsalović te predsjednik Mjesnog odbora Mali Mihaljevec Vedran Kovačić. Tom su nas prilikom proveli razgledati nedugo obnovljen odbojkaški teren koji je vapio za obnovom.

– Pijesak s terena počeo se povlačiti prema šumi i zato smo napravili nove potpornje stupove, mrežu koja opasuje teren i odvodnju oborinskih voda. Na prostoru kluba sve se redovitije održavaju različita sportska i kulturna događanja i to je razlog zašto treba ulagati u ovaj prostor, rekao je načelnik A. Nagrajsalović.

Predsjednik VMO-a, a ujedno i općinski vijećnik Vedran Kovačić istaknuo je što prostor kluba znači za mještane.

– Iako je ovaj prostor kluba prvenstveno namijenjen za sportska događanja, sve češće upravo ovdje organiziramo različita kulturna događanja. Posljednjih godina prostor je kluba postao mjesto gdje se održavaju priredbe i programi naših osnovnoškolaca, ali i naših udruga. Želimo zato da uz pomoć Općine nastavimo kontinuirano ulagati u njega te ovo mjesto razviti u samo srce društvenog života Malog Mihaljevca. Uskoro imamo u planu postaviti i nekoliko igrala, rekao je Vedran.
Nakon tri uzastopna dana sportskih takmičenja i utakmica podijeljeni su i pehari, a u čije su ruke oni otišli, pogledajte u našoj galeriji.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila/foto: Blanka Lozićaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content