Flikovke iz Šenkovca ponovno zasjale na Europskom prvenstvu u akrobatici i plesu

Flikovke iz Šenkovca ponovno su zasjale na Europskom prvenstvu u akrobatici i plesu koje se održalo od 22. do 25. rujna u Novalji.

Među 4600 natjecatelja iz 27 zemalja i 100 klubova sudjelovale su i naše vježbačice plesno gimnastičkog kluba Flik Šenkovec te ponosno nosile hrvatske boje i osvojile su vrhunske rezultate.

 Tako je koreografija Dreams u disciplini acro dance produkcija u juniorskoj kategoriji osvojila 1. mjesto i naslov europskih prvakinja.

 Koreografija Join the forces u plesnoj disciplini open produkcija u juniorskoj kategoriji također je osvojila 1. mjesto, a koreografija Aliens u disciplini show dance uz velike ovacije brojne publike osvojila osim 1. mjesta u toj disciplini i nominaciju za Galu, gdje je osvojila 3. mjesto među TOP 30 koreografija prvenstva.

 U vrlo jakoj acro dance konkurenciji gdje su dominirale predstavnice Mađarske i Cipra naše djevojke Saša Matić i Eva Varga u duetu bile su brončane. Solistica Marta Novak izborila je finale i bila je 5. u juniorskoj kategoriji, a Saša Matić 6. u kategoriji youth.

 Trostruko zlatne ” flikovke” su Marta Novak, Leni Novak, Eva Novak, Leona Kajmović, Mia Goričanec, Mia Legin, Saša Matić, Eva Varga, Anela Golubović, Idora Gogić, Jana Magdalenić, Vida Mlinarić, Lora Lesjak (iz Zasadbrega), Katja Kovačić, Kimi Taradi i Paula Tošić.

 – Upornost, zalaganje i sportska disciplina uvijek se isplati kaže ponosna na sve cure trenerica Tatjana Stojiljković i zahvaljuje brojnim donatorima i roditeljima na pomoći i podršci u ostvarenju sportskih uspjeha mladih naraštaja.

 Pobjedničke koreografije Flika možete uskoro pratiti preko malih ekrana na Nova TV u emisiji SuperTalent Hrvatska.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Dora Vadlja



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content