Nino Baša osvojio turnir u Svetoj Nedelji

Ove subote se u Svetoj Nedelji održao memorijalni turnir u stolnom tenisu u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Peru Perčevića.

Na turniru je osim veteranskih kategorija održano i natjecanje za osobe s invaliditetom, a u kategoriji kolica 1-5 nastupilo je 11 ponajboljih stolnotenisača u kolicima.

Među natjecateljima bio je i naš mladi stolnotenisač Nino Baša, inače 59. igrač svijeta. Nino je u skupini bio sa Mariom Jelekovcem, Borisom Đuračićem te Vladimirom Ivezićom te je izborio 1. mjesto u skupini, pobjedivši sva 3 meča rezultatom 3:0 u setovima.

U četvrtfinalu Nino se sastao sam Marijom Martinović iz STKI USPON Velika Gorica koju je također svladao rezultatom 3:0. Polufinalni meč naš stolnotenisač igrao je sa Hasibom Alibegovićem, te također slavio rezultatom 3:0 u setovima. Na red je došao finalni susret sa aktualnim državnim prvakom u kategoriji u kojoj nastupa i Nino, Dejanom Nišandžićem.

Državni prvak u ovom meču nije imao nikakve šanse te je Nino opet slavio s 3:0 i turnir osvojio bez većih problema.

Nini je ovo drugi osvojeni turnir u samo 2 tjedna, čime je pokazao da mu je mjesto u samom vrhu stolnog tenisa u Hrvatskoj.

U daljnjem rasporedu međimurskog stolnotenisača već za nekoliko dana očekuje trening kamp u Poreču gdje će nekoliko najboljih reprezentacija iz Europe brusiti formu za nadolazeće svjetsko prvenstvo.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio: Nikola Lukmanaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content