US CAR PICNIK U BREZJU: Fantastičan događaj osmislile su tri glave

Članovi kluba St. George Hills – Klub Američkih Automobila iz Lopatinca dana 5. i 6. kolovoza 2022. godine organizirali su susret ljubitelja američkih automobila i motocikala. Događaj se održao u Forestland parku u Brezju, a govore nam organizatori, park je tijekom dva dana održavanja posjetilo oko osamstotinjak ljudi.

Događaj je okupio ne samo ljubitelje američkih automobila, već i brojne posjetitelje koji su imali priliku pogledati mnoštvo izloženih automobila koji su pristigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i Slovenije i Mađarske.

Ovaj događaj prvi je takvog karaktera ikad organiziran u Brezju, a inicijatori ove fantastične ideje bili su članovi kluba Robert KušarMirko Ambruš i Luka Šoltić.

– Klub postoji četiri godine, a trenutno imamo četrdeset članova. Osim nas, u klubu su ljubitelji automobila iz Zagorja i Podravine. Da u Međimurju postoji ljubav prema američkim automobila i kulturi vidi se iz priloženog. Dovoljno je osvrnuti se i izbrojiti sve ove ljude koji su danas ovdje. Osobno sam u Hrvatsku uveo iz Amerike više od pedesetak automobila i čini se da interes ne jenjava. Nismo znali što očekivati od ovog događaja budući da je on tek prvi koji smo organizirali, no čini se da neće biti i posljednji, rekao je Rober Kušar.

Ambijent lokacije stopio se s događajem, a zahvalnost ide još jednom članu kluba.

– Ovaj prostor u vlasništvu je našeg člana kluba koji nam ga je ustupio bez problema. Zahvaljujemo se zato Igoru Škrobaru i njegovom ocu, ali i svim našim članovima koji su vrijedno pomagali da sve protekne u najboljem redu, istaknuo je Robert za kraj.

Događaj je ponudio i mnogo više od samog razgledavanja automobila. Mogli ste se tako tetovirati, obrijati, spustiti sa zip-linea kojeg je organizirao OPG Geler. Mogli ste i pojesti, popiti ili postaviti šator. Pozitivne reakcije i broj posjetitelja događaj navodi na zaključak da ovo nije i posljednji događaj organiziran od strane kluba, a kako im je bilo, pogledajte u našoj galeriji.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila: Blanka Lozić
foto: Stjepan Hranilović



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content