OTVORENE SU PRIJAVE NA MURAI LJETNI KAMP!!

OTVORENE PRIJAVE na Murai ljetni kamp 23. i 24.8.2022. koji uključuje:

Dramske radionice – Vještine javnog nastupa – Jelena Dokleja i Davor Dokleja (1. – 8. razred OŠ)
OPIS:
Dramski odgoj u grupi pomaže polazniku da izrazi i razvije svoje osjećaje, sklonosti, sposobnosti i stavove, da razvija govorne i izražajne sposobnosti i vještine, da razvije maštu i stvaralaštvo, da stekne sigurnost i samopouzdanje, da se nauči surađivati, cijeniti sebe i druge.
Polaznik će biti stimulirani za pisanje, crtanje, čitanje, promatranje, istraživanje i stvaranje.
Metode rada: dramske igre, interpretativno čitanje, slušanje i pričanje priča, grupno stvaranje priča, improvizacije, osnovne vježbe glasa i govora, izrada lutaka i likovni izričaj, animacija lutaka i scenski pokret.
Pristup svakom djetetu je individualan. Kroz radionicu djeca si pružaju pomoć i podršku, komuniciraju, opuštaju se te stječu samopouzdanje i razvijaju osjećaj za grupni scenski rad.

Priroda za pet – Istraživačke vještine – Ivana Rojko, Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode (1. – 4. razred OŠ)
OPIS:
Učenici će tijekom održavanja radionice boraviti u prirodi. Boravak u prirodi bit će
popraćen interpretacijskim govorima o fenomenima iz prirode koja ih okružuje kao i raznim aktivnostima koje će se provoditi po principima doživljajne pedagogije i tekućeg učenja. Učenici će kroz boravak u prirodi naučiti kako koristiti sva svoja osjetila i otkriti na koje sve načine mogu promatrati prirodu.
Organizirat će se šetnja u neposrednoj okolici Centra MURAI s ciljem promatranja prirode na drugačiji način. Učenici će naučiti o najčešćim vrstama biljaka i životinja u njihovoj okolini, ali će i naučiti o važnosti prirode.

Igre za jačanje timskog duha i adrenalinski park – Vještine rada u timu – PG Geler (1. – 8. razred OŠ)
OPIS:
Grupne vježbe za rad u timu, komunikaciju i jačanje samopouzdanja. Adrenalinski park za vježbanje timskog duha.

Prijave na kamp traju do 19.8.
Cijena kampa 200,00 po djetetu uključuje: 2 dana trajanja kampa, ukupno 12 sati aktivnosti, 3 različite radionice + obrok i osvježenje (dnevno)

Prijavi dijete porukom ili pozivom na: 0981659545 – EVA 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content