MATEMATIKA Nacionalna oznaka kvalitete za eTwinning projekt Matematičke video minijature

Projekt je nagrađen nacionalnom oznakom kvalitete koja potvrđuje da je projekt ispunio državne standarde. U listopadu se planira odlazak na Rab

U nastavnoj godini 2021./2022. jedanaestero učenika šestih razreda  iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu sudjelovalo je u eTwinning projektu Matematičke video minijature. Projekt je ukupno okupio 258 učenika i 29 učitelja iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Srbije i Hrvatske.

Radilo se o drugačijem načinu učenja i otkrivanja matematike u raznim područjima života u svrhu produbljivanja znanja i razvijanja matematičkih vještina. Projekt je nagrađen nacionalnom oznakom kvalitete koja potvrđuje da je projekt ispunio državne standarde.

Iz 6. a razreda u projektu su sudjelovali Dora Čonda, Fran Đaković, Kevin Hajdari, Lea Lepen, Ivan Levačić, Lora Lisjak, Filip Moharić, Anja Petričević, Domagoj Šoštarić i Taša Tkalec te iz 6. c Kyara Dunjko. Plan je da dio učenika sudjeluje na susretu uživo od 6. do 8. listopada na Rabu. Kako ovi projekti nisu financirani u pomoć će uskočiti Općina Sveti Juraj na Bregu kojoj zahvaljujemo ovim putem na suradnji i pomoći.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content